SKREVET: 11.06.2012 / KLOKKEN: 23:18


Fant ut at jeg kunne lage  et innleg med litt sminketips, jeg loka litt rundt på nettet også fant jeg noen ganske bra sminke tips til hva slags farge som kler øynene dine best!
så jeg legger det ut her :)

Enjoy

 

BASIS:

Det første en bør vite er om en har varme eller kalde farger i hud- og hår. Det vil si om en har farger som går mot kalde toner som blå, lilla og hvitt eller om en har varmere toner i form av rødt og gult.

Hvis du er kald i fargene og har en garderobe med hovedtyngde på mørke klær så passer blå og lilla toner godt som makeup. Har du varme farger og en mer fargerik klesstil passer gylne toner godt.

 

BLÅ OG GRÅ ØYNE:

Til blå og grå øyne passer kobberfarger og gull svært godt fordi de er komplementærfargene til blått. Det er alltid lurt å ta den motsatte fargen av din egentlige øyenfarge, det får frem fargen og kontrasten i øynene dine!

BRUNE ØYNE:

Jenter med brune øyne er jeg utrolig missunnelig på! Brune øyne kler så og si alle fargene i fargeskalaen. Men for å fremheve øyenfargen er grønt og lilla det som er mest flattrende for å få øyenfargen til å fremheves maksimalt.

LYSEBLÅ OG MELLOMBLÅ:

Har du lyseblå eller mellomblå øyne, er det rette valget lilla eller grønt. For å åpne øynene legger man litt hvit øyenskygge innerst i øyekroken og man får et mer åpent blikk.

EKSTRA:

Vil man fremheve øynene ekstra, så bruk en topp, sjal eller kjole i samme farge. Dette kalles flørtefarge og fremhever øyenfargen din ekstra.

 

 Q: Hva syntes du?

 

LoVe Diamond Girl <3

Kategori: Blogg Skrevet:11.06.2012, 23:18Kommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits