SKREVET: 05.10.2012 / KLOKKEN: 12:09


Ny dag nye muligheter sier jeg bare!

Dagen i går føltes ut som en tikkende bombe!, jeg forsov meg til jobb, Barnehagen var stengt pga vannlekasje, møtte værdens kjekkeste rørlegger og jeg var slett ikke i form!

Det var egentlig helt greit at jeg forsov meg til jobb, var egentlig bare et kvarter utenfor mine tidsrammer, men så var det jo det og måtte ut og lever datteren min i barnehagen. Da jeg endelig hadde kommet meg ut av døren og tuslet bortover til barnehagen tenkte jeg at jeg kom til og rekke dette helt fint. Jeg kom frem til barnehagen men kom ikke inn? Jeg tenkte hva i allværden er det som skjer? Mens jeg stod der så det komme en bil fra et rørlegger firma og ut kom DrømmeMannen. Han kom bort og spurte hva jeg gjorde her og om jeg ikke hadde fått beskjed. Jeg spurte han hva han snakket om mens jeg var i sjokk over hvor utrolig kjekk han var , og han svarte at det hadde vært vannlekasje i Barnehagen og at det var stengt. Jeg svarte ett eller annet rart før jeg gikk vidre.

Jeg ringte moren min og hørte om hun hadde fri og kunne passe på Sophie i noen timer når jeg var på jobb, og det kunne hun! Jeg løp bort til henne og fikk levert og sagt hade. så gikk turen bort på Jobb. JEg var ikke så utrolig sein, 15 min ellernoe, men jeg følte jeg hadde gått glipp av så utrolig mye.

så idag var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle kludre dette til.

Idag har jeg fri så jeg skal bare være hjemme tror jeg, formen er slett ikke på topp, og jeg sitter bare og daffer og kikker på klær på nett mens lillemor er hos mormor idag også :)

Jeg legger ut et innlegg senere med litt forskjellige klær som jeg kanskje finner på nett :D Elsker klær og alt av tilbehør.

 

LoveLove ;*

Kategori: Blogg Skrevet:05.10.2012, 12:09Kommentarer


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits