Skrevet: 08.10.2012 Klokken: 20:10

Heisann!
Idag har vært så utrolig slitsom så jeg har rett og slett ikke orket og sette meg ned før nå og skrive litt.
Jeg fant ut at jeg og min klasse skal til Spania i dag, så vi har mye og gjøre der for at vi skal tjene litt penger.

Er det noen av dere som vet om noe vi kan gjøre?

og siden jeg ikke har så utrolig mye ork til og blogge i dag , legger jeg ut Dagens sang.
håper dere liker den :D

The Script feat. will.i.am: Hall of Fame


Og foresten så kårer jeg ukens blogg i morgen :)

LoveLove :*Skrevet: 07.10.2012 Klokken: 15:40

Jeg har nå tenkt til og begynne og anbefale blogger her på min blogg, altså ukens blogg!
Men da trenger jeg litt hjelp. Har dere noen blogger og anbefale så er det bare og slenge igjen en kommentar på dette innlegget også skal jeg ''kåre'' en vinner hver uke! :D
håper noen gidder og hjelpe meg litt, takktakk :)

 Skrevet: 07.10.2012 Klokken: 12:30

Goodmorning alle sammen! hvordan har dere det?
Jeg selv har det utrolig bra!, jeg har endelig blitt frisk, også har jeg jo værdens nydeligste unge! hun er heeelt utrolig!
Dagen i dag går vel til og stikke til min kjære bestemor for og spise middag, og senere blir det filmkos(idag igjen!) sammen med kjæresten min :)

Jeg aner ikke helt hva jeg skal blogge om, men kommer nok noen outifts idag også!, også håper jeg dere liker det jeg legger ut!.

og bare for og si det da, så er dette bare en begynnelse på noe godt, jeg vet at jeg kanskje ikke er så utrolig flink til og blogge enda, men jeg kan jo ikke bli bedre hvis ikke jeg prøver :D

LoveLove <3Skrevet: 05.10.2012 Klokken: 20:52

Nå har jeg akuratt spist og hatt en skikkelig digg rekeaften med en utrolig fantastisk gutt. Deilig og bare kunne slappe av og ikke farte rundt.
og ettersom lillemor er hjemme, er det nok det beste.
Nå resten av kvelden har vi tenkt til og bare slappe av med en film og litt sånn, før det turen går til sengen, er ikke i topp form så skal bli deilig og sove også.

Vi tenkte vi skulle se Snow white and the huntsman, har hørt at den er ganske bra så gleder meg til og bare ligge i en armkrok og slappe av :)

- Har du sett filmen?, synes du den var bra?
 

- LoveLove <3Skrevet: 05.10.2012 Klokken: 17:31

Jeg merker det at jeg blir så utrolig glad når folk skriver koselige kommentarer til meg. Blir liksom så blid og varm inni meg, og det er noe jeg er takknemmelig for.
Nå som jeg har valgt og blogge litt igjen så hadde jeg aldri trodd det at jeg skulle få kommentarer på de første innleggene mine i det hele tatt.

Jeg håper da, som kanskje mange andre bloggere at man skal få lesere, noe som hadde vært helt utrolig morsomt.
Jeg kommer til og blogge så ofte som jeg kan, og hvis jeg får en del lesere vil jeg fortsette en god stund og gjøre det beste ut av dette.

så TakkTakk til alle som sniker seg innom og Leser :)

 

Jeg hadde også blitt superglad hvis dere kunne skrive i kommentarfeltet om forskjellige ting jeg kan skrive om :)

 

LoveLove <3

 

 Skrevet: 05.10.2012 Klokken: 12:50

Hei igjen!

Jeg sitter her hjemme og kjeder meg da vet du, så da tenkte jeg at jeg kunne legge ut antrekket mitt for dagen :) håper du liker dette, alt er kjøpt online så du finner det kjempe lett igjen :)

 


 

Genser: Bubbleroom.no , 199,-
Jakke: Fra Bubbleroom.no ,  699,-
Bukse: Fra Bubbleroom.no, 499,-
Sko: Fra Nelly.com , 499,- (tror jeg? )Skrevet: 05.10.2012 Klokken: 12:09

Ny dag nye muligheter sier jeg bare!

Dagen i går føltes ut som en tikkende bombe!, jeg forsov meg til jobb, Barnehagen var stengt pga vannlekasje, møtte værdens kjekkeste rørlegger og jeg var slett ikke i form!

Det var egentlig helt greit at jeg forsov meg til jobb, var egentlig bare et kvarter utenfor mine tidsrammer, men så var det jo det og måtte ut og lever datteren min i barnehagen. Da jeg endelig hadde kommet meg ut av døren og tuslet bortover til barnehagen tenkte jeg at jeg kom til og rekke dette helt fint. Jeg kom frem til barnehagen men kom ikke inn? Jeg tenkte hva i allværden er det som skjer? Mens jeg stod der så det komme en bil fra et rørlegger firma og ut kom DrømmeMannen. Han kom bort og spurte hva jeg gjorde her og om jeg ikke hadde fått beskjed. Jeg spurte han hva han snakket om mens jeg var i sjokk over hvor utrolig kjekk han var , og han svarte at det hadde vært vannlekasje i Barnehagen og at det var stengt. Jeg svarte ett eller annet rart før jeg gikk vidre.

Jeg ringte moren min og hørte om hun hadde fri og kunne passe på Sophie i noen timer når jeg var på jobb, og det kunne hun! Jeg løp bort til henne og fikk levert og sagt hade. så gikk turen bort på Jobb. JEg var ikke så utrolig sein, 15 min ellernoe, men jeg følte jeg hadde gått glipp av så utrolig mye.

så idag var jeg fast bestemt på at jeg ikke skulle kludre dette til.

Idag har jeg fri så jeg skal bare være hjemme tror jeg, formen er slett ikke på topp, og jeg sitter bare og daffer og kikker på klær på nett mens lillemor er hos mormor idag også :)

Jeg legger ut et innlegg senere med litt forskjellige klær som jeg kanskje finner på nett :D Elsker klær og alt av tilbehør.

 

LoveLove ;*Skrevet: 04.10.2012 Klokken: 19:23

Nå er det utrolig lenge siden jeg har blogget. Jeg beklager så mye..

Men nå har jeg valgt og starte opp bloggen igjen!

grunnen til at jeg ikke har blogget på en stund, er fordi barnevern har vært utrolig mye innblandet i mitt og datteren min sitt liv nå i det siste (IGJEN). og da har jeg rett og slett ikke fått tid til og sitte på pc og alt .
Jeg håper nåda at jeg får mere tid til og blogge om meg og mitt. og det hadde vært utrolig koslig om jeg fikk noen lesere som fulgte bloggen min.

 

TakkTakk :)

hits